top of page
BT-TITAN-MN-PDP-610X610-AE3.jpg

Microneedeling

Hva er microneedling?

Microneedling er en kosmetisk behandling hvor der brukes en spesiallaget penn som stempler med tynne nåler og gir små hull i huden. Dette skaper et kontrollert traume og setter i gang en inflammatorisk respons. Målet er å stimulere fibroblasten, øke næringsopptaket og stimulere til nydannelse av vev (kollagen og elastin). Behandlingen iverksetter også en regenerativ respons, den gir dermal struktur og øker angiogense (styrking av kapillærveggene), samt gir mindre rødhet. Det ansees som en behandling med arrløs tilheling.

mesoterapi.jpg

MESOTERAPI

Hva er mesoterapi?

Mesoterapi er en effektiv rynkereduserende behandling som gir huden ny vitalitet gjennom mange små injeksjoner. Huden tilføres et næringskompleks bestående av hyaluronsyre, vitaminer, aminosyrer, co-enzymer, minerale, antioksidanter. Det er ikke det samme som fillers.

IMG_0267.JPG

KJEMISK PEELING

Hva er kjemisk peeling?

Kjemisk peeling er en metode for effektiv hudfornyelse og reparering av ulike hudskader som rynker, akne, pigmentering og solskade. Kjemisk peeling er stabiliserte hydroksisyrer og A-vitamin syrer i ulike styrker. Virkestoffene har lavere pH-verdi enn hudens egen og produserer kontrollert skade som fremmer produksjon av ny hud med forbedret utseende.

IMG_8678.jpg

Beauty peel

Hva er BEAUTY PEEL?

En urtepeel man kan ta året rundt - du får kjempefin GLØD av bare en behandling.

Det er mulig å ta en hver 6. uke for glødende frisk hud alltid, eller som enkelt behandling før man skal noe spesielt.

Behandlingen bedrer linjer, ujevn hudtone, pigmentering, porer, acne og får huden til å produsere og holde på fukt – du kommer til å elske denne behandlingen.

Beauty Peel har de beste fordelene i en enkelt behandling som etterlater huden strålende, forfrisket og med en fantastisk glød. Behandlingen tilpasses til alle hudtilstander og den er helt uten nedetid.

profhilo

Profhilo er et stabilisert, injiserbart, hyaluronsyre-basert produkt som strammer opp huden og motvirker slapphet. I tillegg til å styrke og fukte huden, har Profhilo også en re-modellerende effekt på vev som taper spenst i aldringsprosessen. Profhilo er utmerket å bruke sammen med andre estetiske behandlinger.

Profhilo består av hyaluronsyre som injiseres inn under huden via få stikk. Hyaluronsyren i Profhilo er helt annerledes oppbygd enn filler og skinbooster.

Det naturlige sukkerstoffet er varmebehandlet på en bestemt måte, som

sammen med dens unike formel gjør det mulig å stimulere hudens egen kollagen- og elastinproduksjon.

Profhilo er markedets mest rene og naturlige form for hyaluronsyre.

bottom of page