top of page

IPL/DYE-VL

HÅRFJERNING - RØDHET/SPRENGTE BLODKAR - PIGMENTER

 

I.P.L. HÅRFJERNING:

IPL betyr et “intenst pulset lys”. Systemet bruker forskjellige bølgelengder av lys for å levere energi og varme til forskjellige lag av huden. I dette tilfelle er målet å treffe melaninet (pigmentet) i håret, som skal lede varmen ned i hårsekken og ødelegge denne, og dermed forhindre gjenvekst av hårene.

Hårlaseren oppnår gradvis effekt ved oppvarming av Dermis til en temperatur som effektivt ødelegger hårsekkene og forhindrer re-vekst, samtidig som den unngår skade på det omkringliggende vevet. I stedet for å for å utsette hårsekken for en enkelt høy energi puls, leveres en kontinuerlig repetisjon av korte 10 Hz pulser dypt inn i Dermis, som oppnår en høy gjennomsnittlig effekt, og terapeutisk effektiv varmeoppbyggning – som er nær smertefri for kunden.

DYE-VL: SPRENGTE BLODKAR, RØDHET OG ROSACEA

Overfladiske blodårer/kar i ansiktet, hals og bryst kan behandles med IPL/Dye-VL lyslaser.

Diffus rødhet, Couperose, Hemangiomer og Rosacea behandles ofte med IPL/Dye-VL.

Laserbehandling har vist seg å være vellykket på synlige og sprengte blodkar i ansiktet (også kalt teleangiektasier). Disse ligger overfladisk, og synes igjennom huden.

Disse er helt ufarlige, men er kosmetisk skjemmende. Slike blodkar dukker først og fremst opp i ansiktet og på beina, men kan finnes andre steder på kroppen også.

DYE-VL: PIGMENTER

Pigmentflekkene/lentigo som ligger i overhuden, fjernes lett med IPL/Dye-VL. Typiske pigmentforandringer som har kommet i forbindelse med overdreven soling, skal være enkle å fjerne. Det samme gjelder aldersbetingede flekker i ansikt, bryst og på håndrygg.

Effekten av behandlingen varierer fra fullstendig fjerning av pigment, til delvis eller ingen – avhengig av pigmentets type og årsak

bottom of page