top of page

BeautyPEEL

Hva er BEAUTY PEEL?

En urtepeel man kan ta året rundt - du får kjempefin GLØD av bare en behandling.

Det er mulig å ta en hver 6. uke for glødende frisk hud alltid, eller som enkelt behandling før man skal noe spesielt.

Behandlingen bedrer linjer, ujevn hudtone, pigmentering, porer, acne og får huden til å produsere og holde på fukt – du kommer til å elske denne behandlingen.

Beauty Peel har de beste fordelene i en enkelt behandling som etterlater huden strålende, forfrisket og med en fantastisk glød. Behandlingen tilpasses til alle hudtilstander og den er helt uten nedetid.

 

Hvordan foregår behandlingen?

Huden renses nøye og evt urenheter klemmes ut med pads. Deretter desinfiseres huden og renses på ny med deep gel.

Et pulver (bestående av 13 forskjellige urter) blandes med en gel, til en grøtlignende konsistens. Blandingen påføres så ansiktet ditt, og masseres inn i ca 2 min. For gravide og de med svært sensitiv hud, masseres det i 1-1,5 min.

Under massasjen/behandlingen vil en kunne få en følelse av solbrenthet i huden, samt kjenne at det blir økt blodtilførsel (blir varm).

Etter massasjen fjernes blandingen med lunket vann. Øynene dekkes med pads, og det blir lagt på en maske som skal ligge på i ca 10 min. Det påføres tilpasset ansiktskrem som etterbehandling.

 

Hva skal jeg gjøre etter behandlingen og hva kan jeg forvente?

For at du skal være fornøyd med behandlingen (og resultatet) er det viktig at du følger rådene jeg anbefaler i etterkant. Dette innebærer:

Unngå direkte sol i minimum 1 dager etter behandling

Bruk SPF 20 eller høyere

Tilfør huden rikelig med fuktighet, men ikke vask ansiktet første kvelden!

 

En kan forvente en stikkende følelse ved berøring av huden. Mulig den oppleves litt varm.  Du vil umiddelbart se at ansiktet ditt har fått en fantastisk glød!

Du vil bli anbefalt å kjøpe med deg produkter for å vedlikeholde og ta vare på huden din i etterkant av behandlingen.

Dersom det skulle oppstå noe i etterkant av behandlingen som du ikke er informert om eller som er ubehagelig, ta kontakt med ditt behandlingssted.

bottom of page