top of page

KJEMISKPEELING

Hva er kjemisk peeling?

Kjemisk peeling er en metode for effektiv hudfornyelse og reparering av ulike hudskader som rynker, akne, pigmentering og solskade. Kjemisk peeling er stabiliserte hydroksisyrer og A-vitamin syrer i ulike styrker. Virkestoffene har lavere pH-verdi enn hudens egen og produserer kontrollert skade som fremmer produksjon av ny hud med forbedret utseende.

Hvordan foregår behandlingen?

Under samtale med deg avgjør behandler hvilken type kjemisk peeling som er best egnet til din hud. Ulike hydroksisyrer blir brukt til de forskjellige hudutfordringene.

Behandlingen starter med rens av huden og hudanalyse. Deretter påføres den valgte peelingen. Styrken av kjemisk peeling beror på peelingløsningens ingredienser, konsentrasjon og lengden på kontakttid med huden. Avhengig av hudens utgangspunkt vil du kjenne kribling, varme og svak svie underveis i behandlingen. Etter noen minutter nøytraliseres peelingen og det påføres krem og SPF.

Det er normalt at huden føles varm og er rød samme dag som behandlingen. Etter noen dager kan/vil den også begynne å flasse. Flassing vil avta etter kort tid.

Hva skal jeg gjøre etter behandlingen?

For at du skal være fornøyd med behandlingen (og resultatet) er det viktig at du følger rådene jeg anbefaler i etterkant.

Dette innebærer:

· Unngå direkte sol i minimum 7 dager etter behandling

· Bruk SPF 25 eller høyere

· Unngå å plukke på flass eller tørre områder

· Tilfør huden rikelig med fuktighet

· Unngå produkter med aktive ingredienser to dager etter behandling.

 

Dersom det skulle oppstå noe i etterkant av behandlingen som du ikke er informert om eller som er ubehagelig, ta kontakt med ditt behandlingssted.

 

bottom of page