top of page

profhilo

Med alderen mister vi kollagen, elastin samt hyaluronsyre i huden, noe som medfører en aldrende- og løs hud. Profhilo er utviklet til å gjenskape en naturlig foryngelse av huden.

Profhilo er noe av det mest spennende på markedet nå. Og det med god grunn!

Dette er verken fillers eller toxiner, og det gir fantastiske resultater!

Det anbefales 2-3 behandlinger, med 4 ukers mellomrom.

Varigheten er på mellom 6 mnd. til 1 år.

HVA ER PROFHILO?

Profhilo er et stabilisert, injiserbart, hyaluronsyre-basert produkt som strammer opp huden og motvirker slapphet. I tillegg til å styrke og fukte huden, har Profhilo også en re-modellerende effekt på vev som taper spenst i aldringsprosessen. Profhilo er utmerket å bruke sammen med andre estetiske behandlinger.

Profhilo består av hyaluronsyre som injiseres inn under huden via få stikk. Hyaluronsyren i Profhilo er helt annerledes oppbygd enn filler og skinbooster.

Det naturlige sukkerstoffet er varmebehandlet på en bestemt måte, som

sammen med dens unike formel gjør det mulig å stimulere hudens egen kollagen- og elastinproduksjon.

Profhilo er markedets mest rene og naturlige form for hyaluronsyre.

 

HVEM EGNER PROFHILO SEG FOR?

Profhilo egner seg for deg som ønsker en anti-aldringseffekt ved at huden strammes opp og hudkvaliteten forbedres på en naturlig måte. Alle som har tegn på aldrende hud og som ønsker et friskere utseende, uten å se behandlet ut, er ypperlige kandidater for Profhilo.

For de med en dehydrert hud, vil Profhilo være en fuktboost på rekordtid. Profhilo har også vist seg å bedre huden i en tilhelingsfase som ved f.eks arr.

Skal du gjennomgå flere estetiske behandlinger, er det er kjempefordel å ha Profhilo som grunnlag. Huden evne til å ta til seg stoffer og hele seg selv, øker drastisk.

 

HVORDAN FOREGÅR EN PROFHILO-BEHANDLING?

Du vil gjennomgå en konsultasjon med meg som sertifisert injeksjonssykepleier, som også er utdannet spesifikt om Profhilo. Under konsultasjonen vil du få svar på alle dine spørsmål, og jeg vil foreta en vurdering om Profhilo er den rette behandlingen for deg. Konsultasjonen, inkludert en eventuell første behandling, tar ca. 45 minutter.

Injeksjonsbehandlingen gjennomføres med den såkalte BAP-teknikken, en standardisert teknikk utviklet for Profhilo. I en standard ansiktsbehandling deles hver halvdel inn i 5 punkter, 10 totalt. Profhilo kan også fordeles på flere punkter, gjerne mer målrettet behandling, hvor bolusdosene da blir noe mindre. Kan brukers over alt på kroppen; ansikt, hals, hender, bryst, armer osv.

Etter injeksjonen vil en kunne se små forhøyninger i huden (myggstikk), men disse forsvinner etter noen få timer. Produktet spres i huden og Hyaluronet trekker til seg vann fra dypereliggende vev. Profhilo setter i gang en prosess som plumper huden din uten å gi volum som ved filler injeksjoner. Resultatet blir aldri kunstig eller unaturlig!

Dette er en super behandling for en fuktet og spenstig hud!!

 

HVILKET RESULTAT KAN EN FORVENTE?

Produktet forblir i huden i omtrent 28 dager. Gjennom sakte frigjøring av hyaluronsyre i løpet av denne tiden aktiveres fire forskjellige typer kollagen og elastin. Etter 4 uker bør man gjøre en oppfølgingsbehandling for å oppnå best mulig resultat. Full effekt forventes etter 2-3 måneder etter behandling nr.2. Resultatet varer i omtrent 6 måneder eller lenger.

HYDROEFFEKTEN: biokompatibelt HA som øker komforten under og etter behandling, samt fukter huden, spesielt i epidermis.

LØFT-EFFEKTEN: det skapes en stabil struktur som gir volumetrisk effekt.

KOLLAGENBOOST: økning av kollagen i både fibroblasten og keratinocytten.

PRISVINNENDE BEHANDLING!

Profhilo har vunnet THE AESTHETICS AWARD som årets mest innovative behandling.

Profhilo er hverken en filler eller en skinbooster. Produktet anses for å være en bio-stimulator, da den får vår egen hud til å produsere store mengder av kollagen og elastin, som fører til at huden strammes opp og rynker glattes ut.

KOMPLIKASJONER

Det er svært få, og ingen alvorlige, komplikasjoner med Profhilo. Men som ved alle injeksjonsbehandlinger, kan det forekomme reaksjoner rundt innstikksstedet. Dette kan være: blødning, blåmerke, rødme, hevelse og varme. Selve stoffet som injiseres, har en flow (tykkelse) som er tynnere enn vann, og det er derfor ingen fare for tilstopning av blodkar.

bottom of page